Matrimo este o agentie matrimoniala serioasa, inregistrata in registrul comertului din Romania cu numele SC MATRIMO SRL cu numarul J4/1000/2010, cod fiscal 27814990. Suntem probabil cea mai cunoscuta agentie matrimoniala din Romania care propune relatii matrimoniale pentru casatorie in tara si in strainatate. O agentie matrimoniala intermediaza exclusiv relatii serioase de dragoste pe termen lung, casatorie.

Din respect pentru membrii agentiei, garantam seriozitate si implicare activa in activitatea de matchmaking. O agentie matrimoniala, prin contract de curtaj matrimonial, are o obligatie de mijloace vis-a-vis de clienti, adica se angajeaza sa depuna eforturile rezonabile pentru a ajunge la un rezultat bun in demersul de facilitare a unor intalniri serioase intre femei si barbati. Vino alaturi de noi. Inscrie-te acum gratuit si fara angajament iar apoi, daca serviciile personalizate te intereseaza, apeleaza 0740800800, numar orange tarif normal.

Matrimo nu este un banal site de dating online ci este o agentie matrimoniala serioasa cu servicii online si offline. Desi exista o asemanare intre un site de matrimoniale si o agentie matrimoniala, modul de functionare este diferit. Pe ambele tipuri de site-uri vei putea adauga si gasi anunturi matrimoniale de genul: caut o femeie, caut un barbat, caut o relatie serioasa, caut jumatatea, caut perechea etc.

Diferenta principala consista in faptul ca intr-o agentie matrimoniala, poti beneficia, dupa plata onorariilor, de servicii personalizate si de un sprijin real din partea agentiei pentru a cauta, a verifica si a intalni persoane potrivite pentru o relatie serioasa. Membrii unei agentii matrimoniale trebuie sa indeplineasca niste conditii stricte, exemplu: sa nu fie deja casatoriti, sa nu caute aventuri, sa aiba un nivel bun de educatie, sa lucreze, sa nu fi fost urmariti penal, sa nu aiba vicii grave, sa nu fie violenti, etc. Majoritatea celor inscrisi dar in special barbatii & femeile pe care vi-i recomandam telefonic, au fost intalniti/ intalnite personal de noi.

O etapa importanta este intalnirea reala, personala si individuala intre membrii inscrisi in agentie. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, repetam, membrii trebuie sa indeplineasca unele conditii :

  • persoane singure in cautarea unor relatii serioase
  • sinceritate, seriozitate, respect, normalitate
  • disponibilitate, amabilitate, educatie, bun simt
  • contact regulat intre agentie si membrii inscrisi.

Facilitam relatii matrimoniale de durata, orientate spre casatorie, intre femei din Romania si barbati atat din Romania cat si din strainatate. Cu alte cuvinte, intermediem intalniri reale intre femei si barbati care in prealabil isi exprima acordul sa se cunoasca personal.

Avem o bogata experienta matrimoniala in special domeniul intermedierii casatoriilor internationale, a formarii cuplurilor matrimoniale mixte si a procesului de integrare a romanilor in strainatate. In practica, noi ajutam la formarea unor relatii serioase intre barbati din strainatate cu femei din Romania si Moldova. Nu exista interes din partea femeilor din strainatate sa cunoasca barbati romani. Aderentii agentiei matrimoniale Matrimo sunt persoane singure, barbati si femei celibatare, divortate sau vaduve, cu varste 18 - 60 ani, cu diverse situatii sociale si profesionale, care traiesc in Romania, Moldova, Belgia, Franta, Italia, Germania, Olanda, Luxembourg, Elvetia, Canada si America si alte tari.

Ce servicii matrimoniale propunem ?

Agentia Matrimoniala va propune doua servicii matrimoniale pentru femei si barbati.

servicii matrimoniale online si offline
    A. corespondenta online, fara implicarea directa si personalizata din partea agentiei
    B. corespondenta online + implicarea agentiei prin recomandari si cautari personalizate

Pentru cei care nu au timp sa citeasca amanuntele din pagina, site-ul agentiei este partial gratuit pentru femei (A), iar pentru barbati serviciile sunt cu plata (A si B). Cu alte cuvinte, desi inscrierea este gratuita pentru toti iar corespondenta pe site este gratuita pentru femei, trebuie stiut ca serviciile matrimoniale personalizate nu sunt gratuite. Onorariile Agentiei le puteti consulta aici: cat costa serviciile agentiei matrimoniale.

Gratuitatea accesului la corespondenta (pentru femei) este un privilegiu rezervat profilelor care merita. Cine primeste un acces gratuit, nu poate impune agentiei matrimoniale prestarea unui serviciu matrimonial personalizat. Asadar, gratuitatea pentru femei se limiteaza la un acces pentru corespondenta prin mesaje private pe site-ul agentiei. Oricine are privilegiul de a contacta gratuit membrii care au achitat un abonament;

Costul abonamentelor pentru barbati este calculat in functie de durata de acces la corespondenta si de implicarea agentiei in cautarea si prezentarea anumitor profile care corespund cautarilor dumneavostra. Prin restrictionarea partiala a accesului gratuit, dorim sa crestem calitatea serviciilor.


Inscrirea online pe acest site de matrimoniale, agentie matrimoniala

Va inscrieti in agentia matrimoniala MATRIMO apasand sus pe cuvantul Inscrire. Completati formularul de inscriere in 3 pasi. Scrieti in profil cat mai multe detalii despre dumneavoastra. Un profil slab completat sau cu date false va fi sters. Inscrierea este gratuita pentru oricine insa nu toate inscrierile vor fi acceptate. Noi verificam datele dvs si este posibil sa va sunam pentru anumite detalii. Primiti de la noi un link de activare pe adresa de mail comunicata la inscrire. Apasati pe link-ul din mail pentru a confirma inscrierea in cadrul agentiei matrimoniale. Dupa inscrire puteti cumpara un abonament si astfel puteti trimite mesaje private pe site. Nu uitati sa adaugati fotografii suplimentare. Inainte sa apara pe site, in decurs de maxim 3 zile, pozele sunt verificate manual de un administrator.


Confidentialitatea datelor si respectul vietii private

Nu ezitati sa va inscrieti pe acest site. Matrimo respecta viata privata a membrilor si garanteaza confidentialitatea datelor introduse la inscriere. Accesul la informatiile personale (nume real,telefon, adresa) este automat confidential. In unele cazuri, cu acordul dvs prealabil, putem sa transmitem numarul dvs de telefon. In plus, atat profilul cat si pozele dvs pe site pot deveni confidentiale si facute vizibile numai pentru membrii inscrisi in agentie. Aceasta optiune o puteti alege, dupa ce va inscrieti pe site, in rubrica Setari profil - Confidentialitate


Concretizarea intalnirilor matrimoniale

Dupa ce persoanele se cunosc online, trebuie sa se cunoasca si offline. Majoritatea intalnirilor personale au loc in Romania. Barbatii din strainatate vin in tara, la Bucuresti, uneori si in alte orase, acolo unde agentia a fixat intalnirea dupa ce s-a consultat cu dumneavostra. In unele cazuri, la prima intalnire, este necesara si prezenta unui reprezentant din partea agentiei care va destinde atmosfera si care asigura traducerea daca va fi nevoie. In functie de tipul de abonament ales, puteti beneficia de urmatoarele servicii:

  1. Abonamentul de corespondenta (temporar gratuit pentru doamne si domnisoare). Contactati barbatii direct pe site trimitand mesaje si organizand eventuale intaniri, fara implicarea noastra.
  2. Abonamentul personalizat (cu plata, atat pentru femei cat si pentru barbati). Impreuna cu dumneavoastra cautam online - offline, profile compatibile pe care urmeaza sa le intalniti.

Atentie: Este interzis sa contactati membrii agentiei pentru rezolvarea unor probleme personale de genul: "am nevoie de bani ca a murit ... bunica, ca este bolnav copilul, ca trebuie sa platesc chiria, ca .... vin la tine dar trimite-mi bani pentru biletul de avion si mai am nevoie si de bani de cheltuiala, etc." Asemenea tentative de escrocherie - inselaciune vor fi imediat raportate de clientii agentiei matrimoniale iar plangerile vor fi trimise la politie.

Contactati agentia matrimoniala

Pentru orice intrebare contactati Agentia Matrimo, apasand pe rubrica "Contact" si va raspundem rapid. Nu transmitem numerele de telefon ale membrilor inscrisi. Aceste date sunt strict confidentiale. Puteti obtine totusi un anumit numar detelefon numai daca sunteti abonat al agentiei si numai daca persoana respectiva isi da acordul sa va transmitem numarul de telefon. Nu preluam anunturi matrimoniale prin telefon, decat daca va abonati. Pentru un contact telefonic, numarul agentiei matrimoniale este 0040 740 800 800, intre orele 10-18.

Nota importanta referitoare la serviciile matrimoniale

Cerem si oferim seriozitate maxima in cadrul demerusurilor de cautare. Nu acceptam sub nici o forma relatiile de scurta durata. Nu toleram nici o atitudine care sa fie contrara bunelor moravuri sau contrara legilor statului. Se iau masuri pentru orice eventual abuz din partea femeilor sau barbatilor inscrisi. Daca sunteti femeie si decideti sa calatoriti in strainatate pentru a intalni un barbat cunoscut pe site-ul nostru, cereti-ne mai intaii parerea. Nu toti barbatii inscrisi pe site-ul nostru sunt verificati sau abonati ai agentiei.

Istoricul agentiei matrimoniale

Agentia are la baza o relatie care a luat nastere pe internet in ianuarie 2008 si s-a concretizat in iulie 2009, printr-o casatorie fericita intre Raluca Elena NASTASE din Targoviste si Ionut ANA din Bruxelles. In februarie 2013, s-a nascut primul nostru copil, Andrei. In luna august 2015 s-a nascut al doilea copil, David Ionut. Pentru noi familia are un rol foarte important, asadar intermediem intalnirile cu maxima seriozitate. Matrimo este marca internationala inregistrata in toate cele 27 de state ale Uniunii Europene din 2010. Pagina actualizata pe 28 Mai 2019.